2021.12.21.
13:50

Írta: belsokozles

300. adás: Petri-díj - Vados Anna

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának háromszázadik adása (2021. december 20.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A műsor történetének háromszázadik adásában a Petri György-díj 2021. évi győztese, Vados Anna pályakezdő költő és pszichológus volt a stúdió vendége, telefonon pedig az őt jelölő Deres Kornélia költő és színháztörténész is bekapcsolódott a beszélgetésbe. Elhangzottak Vados Anna versei a szerző és Zilahy Anna előadásában, valamint a díj idei második helyezettje, Kósa Eszter versei is Grisnik Petra előadásában is.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vers drog petri paint it black kolto kolteszet petri gyorgy zilahy anna ciara lira pszichologus florence + the machine koltemeny petri-dij marton eva grisnik petra petri gyorgy-dij deres kornelia vados anna elsokotet kodependens kapcsolati dinamika kosa eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr7916789702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása