2016.02.22.
20:55

Írta: belsokozles

100. adás: Századik adás

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának századik adása (2016. február 22.). Vendég: Cserne Klári. Közreműködött: Pataki Gábor. Műsorvezető: Marton Éva és Szegő János. Szerkesztő: Pályi Márk.

Századik adásunkban a műsorról beszélgettünk, bemutattuk új műsorvezetőnket és kicsit közelebbről is megismerkedhettek az adások készítőivel, valamint rendhagyó vendégek és meglepetés is várta a hallgatókat.

Szólj hozzá!

Címkék: zene radiohead szinhaz drama darab john coltrane massive attack szindarab dramaturg huckleberry palo alto libertango astor piazzola marton eva szego janos dramairo palyi mark pataki gabor cserne klara cserne klari pszichaoanlizis ferenczi sandor my favourite things man next door pearly

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr928400698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása