2013.07.16.
00:54

Írta: belsokozles

10. adás: Bánkitó - Simon Márton & Mészáros Zsuzsanna

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának tizedik adása (2013. július 15.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A hétvégén megrendezésre kerülő Bánkitó Fesztiválhoz kötődve Simon Márton költő, slammerrel beszélgettünk versről, slamről, illetve Mészáros Zsuzsannával dalokról, a műfajköziségről és az emberek közötti határok átjárhatóságáról. Simon Márton fölolvasta két, nyomtatásban nem olvasható slamjét, valamint magával hozta zenéit, amelyek inspirálták; Mészáros Zsuzsannától pedig együttesei, a Marge és az Astryd számait hallgathattuk meg - nem utolsósorban Everyday című dalának hagyományos egyiptomi fúvós hangszerekkel elkészített változatát, amit az énekesnő a Klubrádió hallgatói számára tárt legelőször a nyilvánosság elé.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vers dal irodalom fake egyiptom cat slam marge kolto gnarls barkley kolteszet rotfront nujabes everyday weores sandor bankito astryd marton eva meszaros zsuzsanna meszaros zsuzsi simon marton polaroidok weores 100 ws 100 gay gypsy & jew bankito fesztival nem mondtak

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr865406572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása