2016.06.13.
22:15

Írta: belsokozles

113. adás: Kőbányai János

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának száztizenharmadik adása (2016. június 13.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A könyvhét időszakában három olyan szerzővel ismerkedtünk meg, akik független könyvkiadók irányítói is. A régi Jelenkor és a Noran vezetője után most a Múlt és Jövő kiadó és folyóirat főszerkesztője volt a vendégünk, aki azért persze saját szövegéből is fölolvasott.

Szólj hozzá!

Címkék: zene izrael the doors riport beat bosznia zsido doors jozsef attila kex haboru gluck allen ginsberg kiado ginsberg konyvhet obolhaboru marton eva gyore balazs szociografus delszlav haboru konyvkiado kobanyai janos mult es jovo orszaczky jackie tiszta szivvel summers almost gone eti ankri

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr208807454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása