2023.12.21.
17:08

Írta: belsokozles

364. adás: Petri-díj 2023

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának háromszázhatvannegyedik adása (2023. december 18.). Műsorvezető: Szegő János. Szerkesztő: Pályi Márk.

A Petri György-díjat idén is a költő születésének évfordulóján, idén a 80-adikon adják át. Előtte öt nappal született meg a zsűri döntése a díj győzteséről és shortlisteseiről, akiket másnap vendégül is láttunk a stúdióban: Tóth Marcsi író és Stummer Attila költő, valamint a díjnyertes Kupihár Rebeka beszélt írásairól és olvasott is föl azokból, akinek a választásában a Várkonyi Csibészek dala is elhangzott.

Szólj hozzá!

Címkék: zene politika vers filmes novella irodalom gender szerelem leszbikus petri kozelet regeny bantalmazas dij biro ugyved iro eloitelet kolto kolteszet petri gyorgy jogasz queer lira forgatokonyviro koltemeny elbeszeles petri-dij szego janos elsokonyves abuzus petri gyorgy-dij elsokotet varkonyi csibeszek kezirat kupihar rebeka stummer attila toth marcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr5718285973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása