2014.05.19.
23:57

Írta: belsokozles

47. adás: Marno János

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának negyvenhetedik adása (2014. május 19.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

Mai vendégünk különleges alkotó: a tartalmas beszélgetés során szót ejtettünk halálról, időről, félelemről és kíváncsiságról, "úrról" - ha nem is istenről - és persze a versekről, az életműről, az önfölmutatásról: Marno János, akiről az Ex Symposion hamarosan a költői pályájáról szóló tematikus számot jelentet meg, fölolvasta Das Lied, Uram, A domb, Beckett-Möbius, Én sem, Egy költői kérdés, Egy szónoki kérdés, valamint Dátumok című verseit, és mellé Gustav Mahler gyermekgyászdalait hozta magával a stúdióba - a versek tónusához illeszkedően, amiről, egyúttal a beszélgetés keretéről is, ugyancsak szót ejtettünk a fiatal költők számára is meghatározó alkotóval.

Szólj hozzá!

Címkék: vers isten pannonhalma beckett halal david lynch felelem ido kolto uram kolteszet mahler möbius norman foster ex symposion gustav mahler marno marton eva marno janos kindertotenlieder gyermekgyaszdalok kivancsisag surites das lied a domb beckett-möbius en sem egy koltoi kerdes egy szonoki kerdes datumok

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr596183766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása