2013.06.18.
21:23

Írta: belsokozles

6. adás: Csobánka Zsuzsa

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának hatodik adása (2013. június 17.). Műsorvezető: Vári György. Szerkesztő: Pályi Márk.

Egyes szám első személyben ír, érzéki benyomások és emlékek sodródnak folyamatosan egymás mellé a szövegeiben, elsősorban a fizikai, testi kiszolgáltatottságról. Két regénye címe: Belém az ujját és Majdnem Auschwitz. Auschwitz az emberi egzisztencia egészen súlyos határhelyzete, ahogy mondani szokták, semmi mással nem összevethető. Mi az akkor, ami "majdnem" az? S nevezhető-e női irodalomnak az érzelmes, sodró, benyomásokból építkező próza? Adásunk vendége Csobánka Zsuzsa író, költő volt, aki eddig sehol nem olvasható szövegeibe avatott be. Mellé a Noir Désir, Philip Glass, a Butterfly Effect, Trentemøller és a nálunk ismeretlen, ám izgalmas szerb Pionir 10 együttes dalait hozta magával a stúdióba.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vers irodalom trentemoller regeny auschwitz iro kolto noir desir le vent nous portera philip glass butterfly effect proza csobanka zsuzsa vari gyorgy majdnem auschwitz belem az ujjat pionir 10

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr355367929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása