2014.02.10.
23:02

Írta: belsokozles

35. adás: Németh Gábor

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának harmincötödik adása (2014. február 10.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

Mai adásunk vendége sokféle szakterülettel foglalkozik, de ritkán ragad le valaminél hosszabban: beszéltünk filmről, forgatókönyvírásról, irodalmi szerkesztésről - a Litera portálról és a hajdani Magyar Rádióról -, Gothár Péterrel készülő színpadi Rubin Szilárd-adaptációjáról, és persze a prózaírásról: a Zsidó vagy? című regényéről és készülő új művéről, az Egy mormota nyaráról. Vendégünk ebből egy eddig sehol nem közölt friss részletet is fölolvasott, és mellé Janis Joplin, Ujj Zsuzsi és a Csókolom, Patti Smith, a Trabant és Méhes Marietta, Vig Mihály, Bárdos Deák Ágnes és a Kontroll Csoport, Ákos Stefi, valamint Amy Winehouse dalait hozta magával a stúdióba. Nem utolsósorban pedig ezúttal nem csupán a zeneszámok listáját, hanem a sorrendjét is ő állította össze: a műsorban megismerkedhettünk Németh Gábor személyes könnyűzenei toplistájával.

Szólj hozzá!

Címkék: film filmzene irodalom trabant amy winehouse szinhaz regeny patti smith litera.hu ujj zsuzsi iro elmulik rubin janis joplin cry baby kontroll csoport because the night magyar radio proza nemeth gabor gothar peter forgatokonyviro gothar bardos deak agi csokolom marton eva zsido vagy filmdramaturg akos stefi mariguana cha-cha-cha patti smith group itt van pedig senki se hivta eszkimo asszony fazik vig mihaly bardos deak agnes nem en vagyok egy mormota nyara regenyreszlet rubin szilard

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr885808540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása