2013.06.05.
20:42

Írta: belsokozles

1. adás: Turi Tímea

A Klubrádió új zenés irodalmi műsorának első adása (2013. május 6.). Műsorvezető: Bencsik Gyula. Szerkesztő: Pályi Márk. Zenei szerkesztő: Göczey Zsuzsa.

 
Turi Tímea költő, író, irodalomtörténész, szerkesztő fölolvasta És akkor rendel kettő rigójancsit, Utólag belátni, Célimène szobája, Egy kitörött székláb és Ekvinokcium című, korábban sehol napvilágot nem látott verseit, valamint magával hozta az Élet és Irodalomban nemrég megjelent, Meridián című költeményét is. A szövegek társául Cseh Tamás, a Kispál és a Borz, Nick Cave, Norah Jones, a Quimby és Rufus Wainwright dalait választotta.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vers irodalom quimby nick cave kolto norah jones kispal es a borz rufus wainwright cseh tamas turi timea turi timi bencsik gyula goczey zsuzsa jonnek az osszes ferfiak

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr785346086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása