2020.12.22.
09:07

Írta: belsokozles

262. adás: Petri-díj - Szemethy Orsolya

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának kétszázhatvankettedik adása (2020. december 21.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A Petri György-díj idei kitüntetettjével folytatott beszélgetés mellett az eredetileg festőművész szerző regényrészletét is felolvasta Horváth Julianna színművésznő, valamint a második és a harmadik helyezést elérő Locker Dávid és Vados Anna versei is elhangzottak Valcz Péter és Zilahy Anna előadásában.

Szólj hozzá!

Címkék: zene irodalom radiohead petri boldogsag szinesz regeny dij iro festo petri gyorgy zilahy anna marton laszlo szepirodalom petri-dij marton eva valcz valcz peter szinmuvesz regenyreszlet szepiro szepiras kepzomuveszet felolvasas petri gyorgy-dij regenyiro kepzomuvesz deres kornelia horvath julianna festomuvesz szemethy orsolya locker david vados anna

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr1116354272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása