2020.06.02.
21:34

Írta: belsokozles

Szerb János, 2020. máj. 31-én

A Klubrádió irodalmi műsorának tudósítása (2020. június 1.). Műsorvezető: Pályi Márk

A karanténidőszak végéhez közeledve a Belső közlés is ismét új adással jelentkezett. Első alkalommal egy előző nap a Zoom program segítségével az online térben lezajlott beszélgetés vágott változatát hallgathatták meg. A beszélgetést a Marom Egyesület szervezte Zsidó Kultúra 2028 című projektjének keretében, a sávuoti ünnep alkalmából tartott hétvégi programsorozat jegyében, és a nézők eredetileg a Facebookon követhették nyomon élőben. A beszélgetés témáját Szerb János személye és művészete szolgáltatta, amiről itt olvashatnak részletesebben.

Szólj hozzá!

Címkék: zoom vers irodalom facebook online szerb antal emlekezes can togay kolto kolteszet beszelgetes marom betlen janos simon bettina szerb janos szerb jancsi szerb janos 1975. maj. 31-en kadar-rendszer cserne klara cserne klari 1970-es evek k. horvath zsolt zsido kultura 2028 marom egyesulet neoavantgard

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr7915736804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása