2024.03.25.
12:22

Írta: belsokozles

372. adás: Vas Istvánról

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának háromszázhetvenkettedik adása (2024. március 4.). Vendég: Várady Szabolcs. Közreműködött: Valcz Péter. Műsorvezető: Szegő János. Szerkesztő: Pályi Márk.

A jelentős, de mára kevésbé előtérben álló huszadik századi alkotókra emlékező sorozatunkban ezúttal Vas István költőt idéztük meg Várady Szabolcs szerkesztő és költő segítségével, aki Vas irodalmi pályaképét is felvázolta és személyes emlékeit is megosztotta, a költő ikonikus versei közül pedig Valcz Péter színművész olvasott föl néhányat.

Szólj hozzá!

Címkék: vers irodalom emlekezes kolto kolteszet emlek lira szepirodalom koltemeny szego janos valcz valcz peter varady szabolcs vas istvan huszadik szazad

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr618363455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása