2017.05.29.
21:59

Írta: belsokozles

147. adás: Hell István

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának száznegyvenhetedik adása (2017. május 29.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A megszokottól némileg eltérő adásunkban a Hajnali ének című, nemzedékek sorára mély hatást gyakorló dal szerzőjével beszélgettünk a vers keletkezéséről és költője életútjáról, valamint a zeneszám különféle feldolgozásait is meghallgattuk, de a műsor történetében először cigányul is elhangzott egy vers.

Szólj hozzá!

Címkék: zene politika vers eger roma cigany kozelet szergej jeszenyin oroszorszag tanar szovjetunio kolto lovari ujsagiro kolteszet szamizdat pinter tibor lovasi andras jeszenyin szekesfehervar historia lira ellenzek pedagogus budapest bar meszecsinka koltemeny dinnyes jozsef marton eva hell istvan hajnali enek elkartyaztam gyonge szivem jogvedo

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr9712549579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása