2014.05.05.
22:44

Írta: belsokozles

45. adás: Tóth Krisztina

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának negyvenötödik adása (2014. május 5.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A műsor indulásának egyéves évfordulóján a stúdió vendége a már régóta igen neves író és költő, Tóth Krisztina volt. Az adás készítői számára is váratlan meglepetésként fölolvasta a hétvégén keletkezett friss versét, amelyik még annyira új, hogy ő maga is kézírással hozta el a rádióba. Ezen túlmenően azonban beszélgettünk az egész életműve egyes elemeiről és állomásairól, korábbi köteteiről, versről és prózáról is, valamint nem maradhatott ki a két héttel korábban véget ért Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál említése sem, amelynek megnyitásaként érzékeny, kritikus beszédével ő laudálta a fesztivál díszvendégeként érkező Sofi Oksanen finn írónőt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vers novella irodalom serge gainsbourg republic gyerekvers nick cave regeny pixel szobrasz iro kolto kolteszet je taime toth krisztina proza akvarium porho gyermekirodalom vonalkod marton eva mufordito tarca konyvfesztival nemzetkozi konyvfesztival voros istvan ekova starlight in daden into my arms a 67-es ut hogy vagytok vilagadapter toth kriszta siroponyva oszi kabatlobogas valaczka andras

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr336121750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása