2014.04.07.
22:21

Írta: belsokozles

42. adás: Kukorelly Endre

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának negyvenkettedik adása (2014. április 7.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A parlamenti választások másnapján az Országházi divatok című friss könyv szerzőjével beszélgettünk. Kukorelly a két és fél évi országgyűlési képviselői munkája apropóján írott kötete mellett beszélt a többi prózai művéről és verseiről, amelyek közül föl is olvasott néhányat. Miközben némi adalékot megtudhattunk a családtörténetéről és az ország mai állapotáról alkotott, ezzel is összefüggő véleményéről, a szövegek mellé a Bëlga, a Moby, a Placebo, a Rammstein, valamint a Paizs Miklós (Sickratman) és Cserepes Károly részvételével működő Ipomea II. együttesek zeneszámait hozta magával a stúdióba.

Szólj hozzá!

Címkék: zene politika vers irodalom rammstein placebo belga parlament kert kozelet sziv kukorelly rom moby iro kolto kolteszet kukorelly endre lmp engel szerelem szerelem kepviselo orszaggyules lehet mas a politika mikszath kalman jokai mor marton eva kreativ iras orszaghazi divatok tundervolgy a szovjetonio tortenete ezer es 3 hallgat szepen ul valakik a kerites moge ipomea ii. paizs miklos cserepes karoly dilettanc extreme ways without you im nothing

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr325981405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása