2013.07.09.
13:02

Írta: belsokozles

9. adás: Szőcs Petra

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának kilencedik adása (2013. július 8.). Műsorvezető: Vári György. Szerkesztő: Pályi Márk.

A mai adás vendége Szőcs Petra költő, filmrendező volt, akinek nemrég jelent meg Kétvízköz című első verseskötete, és a minap fejezte be Kivégzés című kisfilmje utómunkálatait. A műsorban ezekről beszélgettünk, illetve fölolvasta Ikertelefonok, Barna vagy, Gyakorlat, Költözés lapos tárgyakkal és Kétvízköz című verseit, valamint magával hozta a Black Lips, a Demdike Stare, a Goblin, Klaus Nomi, a Supergrass és a The Chromatics számait, és a Kill Bill filmzenéjét is lejátszottuk.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vers film irodalom gyakorlat kisfilm black lips kill bill goblin klaus nomi kolto supergrass kolteszet filmrendezo kivegzes demdike stare the chromatics vari gyorgy szocs petra ketvizkoz ikertelefonok barna vagy koltozes lapos targyakkal

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr465397457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása