2023.09.26.
11:50

Írta: belsokozles

354. adás: Másfajta szerzőségek

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának háromszázötvennegyedik adása (2023. szeptember 18.). Műsorvezető: Pályi Márk és Szegő János. Szerkesztő: Pályi Márk és Ivánkai Márk.

A rádió szokásos őszi adománygyűjtő időszakának kezdetén rendhagyó adásunk első felében a mai újabb fajta színházi szerzőségekről volt szó Gáspár Ildikó és Kelemen Kristóf színházrendezőkkel, valamint Herczog Noémi színikritikussal, majd a műsorvezető Vidnyánszky Attila Agón című előadásáról is beszélt. Az adás második felében egy mémoldal által megjelentetett amatőr sci-fi regény készítőinek társszerzői felfogásáról volt szó egy vendégszerkesztő előkészítésében.

Szólj hozzá!

Címkék: sci-fi progressziv szinhaz drama rendezo mem szego janos szinikritikus palyi mark tortenesz szinhazrendezo ivankai mark varga zsombor madaras marton kelemen kristof gaspar ildiko herczog noemi szinhazi szerzoseg szerzoseg neon-budapest alternativ szinhaz memoldal

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr4018222363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása