2022.03.19.
16:32

Írta: belsokozles

309. adás: Tavaszi adománygyűjtő heti adás

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának háromszázkilencedik adása (2022. március 14.). Közreműködött: Egger Géza, Grisnik Petra és Valcz Péter. Műsorvezető: Szegő János. Szerkesztő: Pályi Márk.

Elindult a rádió tavaszi túlélési gyakorlata, a hallgatók támogatásaikkal segíthetik a rádió fennmaradását. Ebből az alkalomból a műsorvezető mellett a szerkesztő is ott ült a stúdióban, együtt kérdezték Németh Klára tűzzománc-művészt és lányát, Fischer Judit festőművészt a Nem akáclombos című illusztrált emlékirat-kötetről, ifj. Béri Gézát édesapja, Béri Géza költészetéről, S. Nagy Katalin művészettörténészt az Auschwitzban született és húsz éves korában öngyilkosságot elkövető Forrai Veráról, valamint egy rendhagyó pillanat erejéig a műsor szerkesztőjéhez köthető meglepetésre is sor került.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr6517784530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása