2018.07.23.
20:55

Írta: belsokozles

189. adás: Rádiószínház II.

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának száznyolcvankilencedik adása (2018. július 23.). Közreműködik: Bakonyi Alexa, Galkó Balázs, Porogi Ádám, Szirmai Melinda. Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A műsor idei évadját lezáró utolsó két adásban Kőszeg Ferenc Kipörögnek a napvilágra című visszaemlékezéséből készült felolvasásunkat hallgathatták meg. A rendszerváltás egyik középponti szereplője, a heti Beszélő főszerkesztője, korabeli országgyűlési képviselő kalandos emlékiratában azt idézi föl, hogyan élték meg a gyerekei és a családja a Kádár-korszakbeli szamizdatos ellenzékiség és a változás éveit. A történetet a gyerekek is kiegészítették saját emlékeikkel.

Szólj hozzá!

Címkék: zene politika szdsz rendszervaltas emlekezes beszelo szamizdat koszeg ellenzek marton eva koszeg ferenc kadar-rendszer szabad demokratak szovetsege kadar-kor galko balazs porogi adam bakonyi alexa szirmai melinda kiporognek a napvilagra szabad hangok zene szabad hangokra kadar-korszak

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr4114117981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása