2020.09.22.
11:13

Írta: belsokozles

253. adás: Kultúraközvetítők

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának kétszázötvenharmadik, különkiadása (2020. szeptember 21.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

A rádió őszi adománygyűjtő hetének kezdetéhez kapcsolódóan ismét rendhagyó műsorral jelentkeztünk, amelyben a szerzők helyett most kivételesen a művészet három fontos közvetítőjét láttuk vendégül a stúdióban  telefonon keresztül. Lázár Helga színházrendező egy bábszínház-oktatási alapkötetet fordított le németről magyarra, Ligetfalvi Gergely műkritikus pedig ugyanezt tette a világhírű Daniel Spoerri Anekdotomania című életmű-kötetével, majd egy német nyelvű monográfiát is írt a művészről. Az adás végén Harmath Artemiszt, a Petőfi Irodalmi Múzeum Ifjúsági és Gyerekirodalmi Centrumának vezetőjét is kérdeztük a szervezet meseportáljáról.

Szólj hozzá!

Címkék: mese stuttgart gyerekirodalom bab szinhaz becs spoerri ifjusagi regeny marton eva babszinhaz kepzomuveszet kepzomuvesz kulturakozvetito harmath artemisz lazar helga ligetfalvi gergely daniel spoerri mesecentrum

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr5816210014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása