2015.01.26.
21:01

Írta: belsokozles

Hadd Szóljon Egyesület - Darvas Kristóf harmonikán

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának keretében a mai adás során az egy évvel ezelőtt készült adásunkat ismételtük meg, amelyben Kornis Mihály olvasta föl Dunasirató című írását (elérhető a 33. számú adás alatt). A műsor azonban változtatott formában került ismétlésre, az adás végén a Hadd Szóljon Egyesület január 18-i Belső közlés-közönségtalálkozóján készült felvételt játszottuk le: Darvas Kristóf a nyolcvanas évek eleji Trabant-együttes számait játszotta harmonikán. A fönti sávon ez a zenei összeállítás hallgatható meg.

Szólj hozzá!

Címkék: zene tango trabant tuz harmonika kozonsegtalalkozo klubradio vig mihaly hadd szoljon marionetta szallodak palmafak balettcipoben ragaszthatatlan sziv victor mate azt hiszem hogy becsukom a boltot darvas kristof lukin gabor hadd szoljon egyesulet tangoharmonika

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr137105443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása