2013.11.25.
22:46

Írta: belsokozles

25. adás: Varró Dániel

A Klubrádió zenés irodalmi műsorának huszonötödik adása (2013. november 25.). Műsorvezető: Marton Éva. Szerkesztő: Pályi Márk.

Mai adásunk vendége szinte már klasszikus, noha még fiatal - Varró Dániel fölolvasott mostanában keletkezett friss verseiből: gyerekverseiből, műfordításaiból és saját, csengő-bongó hangulatjelentéseiből egyaránt. Szóba került első kötete, a Bögre azúr, amivel hamar népszerűvé vált, többek között stílusjátékainak köszönhetően; beszéltünk a színházi munkáiról, az apaságról, a csöndről, a mesékről, amelyeken fölcseperedett, és az általa választott zenékről. Vendégünk ez alkalommal Cseh Tamás, Emil.Rulez, a Hot Jazz Band, a Kispál és a Borz, a Monty Python, Presser Gábor, Regina Spektor és Tom Lehrer dalait hozta magával a stúdióba.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vers monty python mese irodalom regina spektor gyerekvers presser gabor szinhaz hot jazz band emil.rulez kolto kolteszet forditas hello tourist kispal es a borz cseh tamas lira always look on the bright side of life varro daniel maszat-hegy marton eva mufordito kavehaz varro dani bogre azur a kicsi en en vagyok nem veszem fel nem nem hanem unokaocsemnek mira lobe tul a maszat-hegyen antoine es desire autok a tenger fele tom lehrer lira es epika

A bejegyzés trackback címe:

https://belsokozles.blog.hu/api/trackback/id/tr345657074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása